#BACKONTRACK, tornem a les ciutats

És en aquests moments, quan es comença a parlar de la desescalada, que les administracions municipals poden jugar un paper molt important.

Tots els territoris sortiran d’aquesta crisis, però seran els que sàpiguen aprofitar-la per posar en l’eix de la seva estratègia la sostenibilitat i les seves persones, els que la superaran amb millor nota.

La comunicació juga un paper molt important a l’hora d’incloure a la població d’una manera positiva, per tal que entenguin la nova normalitat en la que entrem.

Els ciutadans són el bé més preuat de les ciutats i és en moments com aquest quan s’han de protegir i empoderar al màxim.

Emplena el formulari i descarrega la nostra proposta per acompanyar-te en aquesta no i dissenyar una estratègia de comunicació que permeti encarar la situació post-covid i la tornada a una nova normalitat amb tots els ciutadans.

 

También te puede interesar: 


El engagement en los tiempos de coronavirus
El coronavirus nos da una oportunidad de oro para demostrar que realmente están en el centro de nuestras decisiones. Tenemos un “momentum” clave para mantener el compromiso, la moral, el engagement o la motivación, como quieras llamarlo, de tu equipo. Sigue leyendo aquí.

 


​14 puntos para tu actuación en comunicación interna ante el COVID-19
Desde Both People & Comms sabemos que los profesionales de comunicación interna están viviendo días complicados con el coronavirus. Por eso y porque tienen una gran responsabilidad, hoy compartimos los 16 puntos que marcan la diferencia entre una comunicación interna ordinaria y una comunicación estratégica.Sigue leyendo aquí.

Comparte:

Otras inspiraciones

¡Suscribete a nuestra newsletter!

TE MANTENDREMOS INFORMADO SOBRE TODAS LAS NOVEDADES